Sportfåne

Sportfåne

...presenterar målservice för dagens intressanta matcher i ett smidigt format.

Information om TV-kanaler visas när det är möjligt och man kan lyssna på radiosändningar från SR Radiosporten direkt på sidan.

Det är i huvudsak samma matcher som på Text TV sidan 377 och framåt, alltså SHL, Allsvenskan, Superettan, Champions league m.m.


Sekretesspolicy

Allmänt / Sammanfattning

Genom att ladda ner och använda Sportfåne ger du samtycke till att din information används enlig denna sekretesspolicy. Om du inte vill ge samtycke till detta eller ångrar tidigare gett samtycke kan du enkelt avinstallera appen.

Den information som används är en teknik för att spara identifierare för att kunna visa mer relevanta annonser. Vi använder även kakor och ett unikt id för att du ska ha möjlighet att ta emot relevanta pushnotiser. Denna information är dock helt anonym och kan inte identifiera en person.

Annonsering

Sportfåne innehåller reklam för produkter och tjänster från tredje part. Om du väljer att använda Sportfåne kommer våra annonseringspartners använda information om dig för att förbättra annonsering och visa mer relevanta annonser.

Annonseringspartners

När du använder Sportfåne kan personliga och/eller icke-personliga identifierare samlas från din enhet och delas med annonspartners för att möjliggöra leverans av annonser till din enhet. Dessa partners kan kombinera denna information med annan information som de har samlat om dig när du använt deras andra tjänster för att kunna erbjuda dig mer relevanta annonser.

Denna sekretesspolicy gäller inte för våra marknadsföringspartners insamling av dina uppgifter. För mer information om våra partners sekretesspolicys finns en lista över dessa här

Återkalla samtycke

Om du inte samtycker till denna sekretesspolicy ska du avinstallera appen.


Övrigt (Android)

Appen kräver ett antal behörigheter.
  • Internetåtkomst för att du som användare ska kunna få titta på och få tillgång till matcher och resultat.
  • Enhetens status / identitet för att ha möjlighet att skicka pushnotiser just till din enhet med de val du gjort för vilka matcher som ska redovisas.
  • Hantera vibrationer och ljud för att kunna meddela matchresultat.
  • Hålla enheten vaken om du inte vill att den ska slockna när matcher övervakas.
  • Tillgång till lagring för att spara inställningar som du gör.


Denna sekretesspolicy är uppdaterad i enlighet med den Europeiska datalagstiftningen (GDPR)


Sportfåne 2024

Kontakt